Huizer marina

Sportvissen in Nederland

wrakvissen

Sportvissen in Nederland

Geplaatst op

Of het nu gaat om wrakvissen, ankervissen, zeebaarsvissen of zelfs haai vissen  een dag van diepzeevissen kan een ervaring zijn vol met adrenaline. Als het najagen van één van die vissoorten op je bucketlist staat kun je bij sport fishing company dit gaan waarmaken. Zelfs als je geen ervaring hebt. De privé boot brengt jouw en je gasten naar de wilde zee waar de grote jongens leven. Als je nog nooit zo’n excursie hebt gedaan heb ik hier een lijst met tips die je kunnen helpen een grote vis te vangen. Als je wel al een ervaren visser bent is er altijd een kans dat je hier iets nieuws leert.

Tips voor het vissen op zee

  1. Bekijk de riffen en wrakken. De kleine cissen die leven tussen scheepswrakken en natuurlijke en kunstmatige riffen zijn hoofddoelwitten voor grote vissen. Dit is je kans een grote vis te vangen in zijn jachtgebied.
  2. Als je zeemeeuwen of andere vogels ziet rondvliegen in een bepaald gebied, kan er een school kleine vissen zijn die ze proberen om te zetten in een lekker maaltje.
  3. Gebruik het juiste aas. Het is belangrijk het juiste aas te gebruiken voor de vis die jij wilt vangen.
  4. Een visvinder of GPS kan van pas komen bij het zeevissen. De meeste sportvissersboten zijn volledig uitgerust met de nieuwste navigatie uitrusting.
  5. Gebruik natuurlijk lokaas om rond een toren of boei te gooien om zo de aandacht van vissen te trekken.
  6. Als je gevoelig bent voor ziekte of nog nooit op een diepzeevissersboot bent geweest, is het een goed idee om vooraf een medicijn in te nemen. Als je dan toch misselijk wordt is het het beste om aan het dik in de frisse lucht te blijven staan en naar de horizon te kijken. Ga niet onder het dek zitten of liggen. Niemand wil een reist met zeeziekte verpesten.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden